Preşedintele demisionar al PDL Giurgiu, Marin Anton, a declarat, într-o emisiune televizată că bihoreanul Vasile Blaga este vinovat de plecările din PDL, deoarece vrea să se răzbune Emil Boc, în faţa căruia a pierdut alegerile pentru conducerea formaţiunii.

"Problema de la Giurgiu a fost creată de colegii mei din partid, în speţă de domnul Vasile Blaga, care mi-a destabilizat situaţia. Din cauza dumnealui, am ajuns ca dintr-o formulă câştigătoare la CJ Giurgiu, să fiu una perdantă", a spus Marin Anton, la B1 TV, citat de ziare.com.

Marin Anton susţine că preşedintele Senatului l-a încurajat pe primarul Mihai Dobre să declare că nu îl va mai susţine la preşedinţia CJ Giurgiu, fapt ce a dus la pierderea credibilităţii sale şi că acesta este relaţia directă cu Vasile Blaga.

"Demisionez din cauza colegilor din partid", a revenit Anton. De asemenea, potrivit aceleiaşi surse, demisionarul din PDL consideră că Blaga ar putea organiza plecările din PDL, deoarece a pierdut alegerile din mai în detrimentul lui Emil Boc şi vrea să se răzbune pe el.

Marin Anton a precizat că în cursul zilei de miercuri va demisiona din funcţia de preşedinte PDL Giurgiu şi secretar executiv PDL.