La sediul Federaţiei Române de Fotbal s-a stabilit în această săptămână şi programul jocurilor din noua ediţie de campionat a Ligii a III-a. În această divizie judeţul Bihor are două echipe, pe CF Bihorul Beiuş şi nou-promovata Unirea Valea lui Mihai.

Cele două formaţii au fost repartizate în Seria a V-a, alături de alte 14 echipe: ACU Arad, ACS Recaş, CFR Simeria, Autocatania Caransebeş, FC Timişoara II, FC Hunedoara, Naţional Sebiş, FC Şcolar Reşiţa, Millenium Giarmata, Gloria CTP Arad, Gloria Reşiţa, Flacăra Făget, CS Vladimirescu şi Nova Becicherecu Mic.

Principala noutate în alcătuirea celor 6 serii, câte va avea eşalonul al III-lea şi-n noua ediţie de campionat, este numărul de 16 formaţii în loc de 14, cum se prefigura cu o săptămână mai devreme.

În prima etapă, programată pentru vineri, 19 august, nou-promovata Unirea Valea lui Mihai va evolua pe teren propriu, în compania celor de la ACU Arad, recent retrogradaţi din Liga a II-a. Bihorul Beiuş se va deplasa în runda inaugurală în judeţul Arad, pentru disputa cu o altă nou-promovată, CS Vladimirescu.

În etapa a II-a, o săptămână mai târziu, beiuşenii vor primi pe teren propriu replica hunedorenilor de la CFR Simeria, în timp ce Unirea Valea lui Mihai se va deplasa în judeţul Timiş, pentru disputa cu Nova Mama Mia Becicherecu Mic.

În runda a III-a, Unirea Valea lui Mihai se va reîntoarce în faţa propriilor suporteri pentru jocul cu Autocatania Caransebeş, în timp ce Bihorul Beiuş va juca pe terenul grupării Gloria Reşiţa.

Meciul direct dintre cele două echipe bihorene din turul campionatului se va produce în cadrul etapei a V-a, la Valea lui Mihai.


Iată cum se prezintă programul primei etape din Seria a V-a a Ligii a III-a, din data de 19 august:

Flacăra Făget - Millenium Giarmata
Unirea Valea lui Mihai - ACU Arad
Naţional Sebiş - Nova Becicherecu Mic
Gloria Reşiţa - Autocatania
CFR Simeria - FC Şcolar Reşiţa
CS Vladimirescu - Bihorul Beiuş
FC Hunedoara - ACS Recaş
Gloria CTP Arad - FC Timişoara II