Tânăra atletă orădeană Ligia Grozav şi-a confirmat încă o dată forma bună. Marţi, în a doua zi a întrecerilor concursurilor din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European de la Trabzon (Turcia), în cadrul probei de săritură în înălţime, Ligia a înregistrat un rezultat bun, 1,79 m (din a doua încercare), ocupând în final locul al III-lea şi intrând, astfel, în posesia medaliei de bronz.

Talentata sportivă orădeană a fost devansată la acest concurs de către franţuzoaica Dior Delophont (1,85 m) şi cipriota Leontia Kallenou (1,79 m, reuşiţi din prima încercare).

Astfel, după rezultatul de la Campionatul Mondial de Atletism pentru juniori II, din Franţa, unde a înregistrat o săritură de-a dreptul fabuloasă, 1,87 m, sportiva antrenată de Virgil Preda s-a remarcat şi la întrecerile Tineretului European din Turcia.

În a doua zi a concursului atletic din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European, palmaresul delegaţiei României s-a îmbogăţit cu încă o medalie de argint, obţinută prin Anca Bunea la 3000 m (9:30,18), care a fost depăşită de către rusoaica Alena Kudashkina.