S-a rupt lanţul de iubire la PSD Bihor! Alintată de răutăcioşi ca "blonda" liderului PSD Bihor Ioan Mang, vicepreşedinta organizaţiei, Lilla Debelka, a "divorţat" săptămâna trecută de partid şi a trecut la recent înfiinţata Alianţă Pentru Patrie a lui Liviu Dragnea, unde a fost unsă direct şefă de filială pe Bihor.

De ce a plecat Lilla? De supărare, cum altfel: înfiptă secretar de stat la Ministerul Românilor de Pretutindeni din Guvernul Dăncilă, orădeanca a fost demisă, după încarcerarea "tătucului" Dragnea, şi de la Minister, dar şi de la şefia organizaţiei PSD Diaspora, fiind pusă apoi pe loc neeligibil atât la alegerile parlamentare, cât şi la cele locale, cât o fi fost ea de vicepreşedintă PSD Bihor.

"Am fost jignită. Au pus-o pe Florica Bungău pe loc eligibil la Consiliul Local, iar pe mine m-au pus pe locul 9. Nu se poate compara CV-ul meu şi realizările mele cu ale acestei doamne", i-a mărturisit lui Bihorel proaspăta şefă a APP Bihor, care nu suporta nici să mai fie condusă de Miluţ Pavel, şeful executiv al PSD-iştilor bihoreni, singura realizare a acestuia fiind că "a fost pus pe o listă de europarlamentari, că n-a făcut nimic altceva".

Bihorel abia aşteaptă să vadă cum se va descurca blonda la noul partid şi în noua funcţie, mai ales că se declară plină de energie şi dornică să muncească. "Pentru patrie", cum altfel?