După despărţirea tumultoasă de FC Barcelona, Lionel Messi (34) a ajuns la un acord cu clubul Paris Saint-Germain. Starul argentinian va juca pentru echipa franceză în următorii doi ani, cu posibilitate de prelungire pentru un sezon în plus.

Messi a ajuns marţi după-amiaza pe aeroportul parizian Le Bourget, conform AFP News, unde a fost aşteptat de mii de fani. Fotbalistul a purtat un tricou alb inscripţionat cu "Ici c'est Paris" (aici e Parisul), o scandare a fanilor PSG.

Urmează ca Messi să facă vizita medicală şi să semneze contractul, relatează digisport.ro. "Prezentarea oficială ar urma să aibă loc miercuri", arată aceeaşi sursă. Lionel Messi ar urma chiar să cineze alături de preşedintele Franţei, Emmanuel Macron. 

Tatăl superstarului argentinian, Jorge Messi, a declarat că fiul său va semna cu PSG, potrivit digisport.ro. 

Salariul lui Messi la noua sa echipă va fi de circa 35 de milioane de euro pe sezon, cu tot cu bonusurile de performanţă, notează aceeaşi sursă. 

Neymar, unul dintre starurile PSG, a publicat pe contul de Instagram un filmuleţ cu mesajul "back together" (din nou împreună). Cele două staruri din lumea fotbalului au jucat împreună la FC Barcelona timp de patru ani.

Mai mult, potrivit digisport.ro, Neymar i-ar oferit lui Messi numărul 10, însă argentinianul ar fi refuzat şi ar fi decis să poarte numărul 30, conform celor mai recente informaţii din presa internaţională.