Lista actualizată a locurilor de muncă disponibile în județul Bihor a fost făcută publică miercuri de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă și cuprinde în total 860 de joburi, mai puține ca în alte dăți, iar mai bine de jumătate sunt la firme și instituții din Oradea.

Nokian Tyres, compania care investește 650 de milioane de euro în construcția unei fabrici de anvelope în Oradea, are în această listă mai multe locuri de muncă. Este vorba despre agent contractări și achiziții (broker mărfuri), analist măsurători metrologice, controlor calitate, inginer producție, reglor-montator, șef atelier, șef laborator în industria prelucratoare, șef schimb, șef secție, șef plan producție, specialist în domeniul calității, tehnician asigurarea calității, tehnician energetician, tehnician mecanic, tehnician programare, lansare și urmărire a producției.

Printre angajatorii cu joburi disponibile se mai numără firma Smartware, care caută copywriter publicitate, și Madrugada, care oferă mai multe posturi. 

De asemenea, Primăria Oradea vrea să angajeze îngrijitor, electrician, zugrav și instalator, iar SC Termoficare Oradea caută electricieni.  

Lista AJOFM mai cuprinde numeroase joburi de barman, ospătar, ajutor bucătar și lucrător comercial. 

Lista completă a locurilor de muncă:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!