Campioana României a jucat minute bune de la egal la egal cu mult mai titrata sa adversară, a deschis scorul printr-un gol de poveste în urma unei lovituri de colţ, specialitatea englezilor, însă a sfârşit prin a fi învinsă şi eliminată.

Unirea Urziceni a deschis scorul, în minutul 19, când Bruno Fernandes a reluat de la 6 metri în poartă, după o centrare a lui Pădureţu de pe partea stângă.

În minutul 30, Liverpool a egalat prin Mascherano. Acesta a şutat de la 25 de metri în plasa laterală, în dreapta portarului Arlauskis, după ce mingea a fost respinsă de apărarea campioanei României la o centrare a lui Gerrard.

Echipa engleză a înscris din nou, în minutul 41, când, la o lovitură liberă de pe partea dreaptă, executată de Gerrard, Babel a reluat în poartă, de la 5 metri la colţul scurt.

Steven Gerrard a stabilit scorul final, 3-1, în minutul 57, cu un şut din 10 metri printre picioarele lui Arlauskis, după o pasă de la Benayoun.

La partidă au asistat aproximativ 22.000 de spectatori. Echipa oaspete a fost susţinută pe stadionul Steaua de 600 de fani, dintre care 100 erau veniţi din Bulgaria. În tur, campioana României fusese învinsă cu scorul de 1-0 (0-0).

● Unirea: Arlauskis - Maftei, Galamaz ('27 Mehmedovici), Fernandes, Bordeanu - Pădureţu, S. Paraschiv ('56 Ricardo), I. Apostol - Onofraş ('61 Semedo), S. Frunză - Bilaşco. Antrenor: Ronny Levy

● Liverpool: Reina - Carragher ('61 Kelly), Agger, Skrtel ('66 Kyrgiakos), Insua - Lucas - Babel, Gerrard, Mascherano, Benayoun ('77 F. Aurelio) - Ngog. Antrenor: Rafel Benitez