Organizaţia de Tineret a Partidului Social Democrat (TSD) şi-a ales, la finele săptămânii trecute, conducerea pentru următorii 2 ani. Conferinţa de alegeri s-a desfăşurat vineri, în sala mare a Primăriei, în prezenţa deputatului Sonia Drăghici, a senatorului Florian Bodog şi a preşedintelui PSD Oradea, Ovidiu Mureşan.

"Cei peste 100 de tineri social democraţi prezenţi la conferinţă au dezbătut şi adoptat Raportul de activitate al organizatiei, votând, de asemenea, şi planul de acţiuni pentru mandatul 2013 - 2015. În funcţia de preşedinte al TSD Oradea a fost reales domnul Liviu Sabău Popa", se arată într-un comunicat al PSD Bihor.

Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, nu a fost prezent, dar le-a transmis participanţilor un mesaj în care i-a felicitat şi încurajat, apreciind aportul lor în acţiunile desfăşurate în anul trecut şi subliniind hotărârea conducerii PSD Bihor de a continua să implice un număr cât mai mare de tineri în activităţile organizatiei judeţene.

De profesie economist, Liviu Sabău Popa are 32 de ani, este consultant Romtelecom şi vicepreşedintele PES Activists pe regiunea de Nord Vest.

Conform statutului, alegerile în cadrul organizaţiei TSD se fac odată la doi ani.