Mare surpriză mare pentru Adelina Pestriţu miercuri seară, la "Happy Hour"! Invitată în platoul lui Măruţă, Adelina a dat nas în nas cu Liviu Vârciu.

Vădit emoţionaţi, după luni bune în care şi-au aruncat cuvinte grele prin presă şi s-au etalat cu noi cuceriri, cei doi şi-au împărţit priviri dulci, iar punctul culminant a fost când Liviu a îngenunchiat şi a cerut-o din nou în căsătorie pe fosta doamnă Vârciu, iar aceasta a spus "da"!

Mai în glumă, mai în serios, Adelina şi Liviu s-au îmbrăţişat, s-au sărutat şi şi-au făcut declaraţii de amor. Emoţionat până peste cap, actorul din serialul "Moştenirea" de la Pro Tv şi-a strâns în braţe fosta şi viitoarea soţie şi, cu lacrimi în ochi, a sărutat-o pătimaş.

Descusuţi de Cătălin Măruţă, moderatorul emisiunii, cei doi au recunoscut că nu au încetat nicio clipă să se gândească unul la celălalt şi că acum sentimentele dintre ei sunt mai puternice ca niciodată. "O să dăm apartamentul de la Dristor cu chirie, pentru că sunt prea multe amintiri. O să stăm în altă parte. De mâine, o să port verigheta. Îmi pare rău că am divorţat", a ţinut Liviu să puncteze.