Într-un meci ce a contat pentru prima serie valorică a Diviziei A de baschet feminin, CSM U Oradea a fost învinsă pe teren propriu de LMK Sf Gheorghe cu scorul de 58-78.

Partida s-a desfăşurat vineri dimineaţă la Sala de jocuri a LPS Bihorul şi a fost dominată de la început până la final de LMK Sf. Gheorghe, echipă care se bate şi în acest an la titlul naţional. Antrenorul Attila Vereş, acum la LMS Sf. Gheorghe, fost tehnician al băieţilor de la CSM Oradea, a mai bifat un succes în drumul spre finala campionatului naţional, în care antrenorul orădean speră să fie prezent cu echipa sa.

Orădencele au oferit o replică abia în ultimul sfert, pe care l-a şi câştigat însă oaspetele au excelat în celelalte 30 de minute efective de joc şi au obţinut un succes pe cât de aşteptat pe atât de meritat.


CSM Oradea - LMK Sf. Gheorghe 58-78

Scorul pe sferturi: 13-24, 17-22, 11-17, 17-15

CSM Oradea: Ioana Gavra 7, Dana Tămăşdan, Loredana Ulica 6, Aysha Barkley 15, Mihaela Adi 2, Ada Vlaciu 2, Anda Muscă, Moni Ardelean 4, Tiffany Brown 22. Antrenor: Adriana Niculescu.

LMK Sf. Gheorghe: I. Borş 6, I. Vass 16, K. Rasmussen 16, Santos de Oliveira 8, I. Matovici 13, F. Diaconu 14, B. Vescan 2, D. Nagy 5. Antrenor: Attila Vereş.