Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs la intersecţia străzilor Călăraşilor şi Constructorilor din cauză că şoferul Seat-ului cu număr de Arad circula pe strada Constructorilor şi nu a respectat indicatorul Oprire. Astfel a pătruns în intersecţie, iar maşina sa s-a ciocnit cu autoturismul Suzuki, care circula regulamentar.

"A fost o tamponare, nu au fost victime", a explicat inspectorul principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În urma impactului, cele două maşini au fost serios avariate. Şi imobilul va avea nevoie de reparaţii.

Culmea, casa era proaspăt reabilitată, după ce în urmă cu o lună o altă maşină a intrat în ea. Atunci, aflat la volanul unui Fiat, un tânăr de 23 de ani nu a respectat nici el indicatorul care îi impunea să oprească în intersecţia cu Călăraşilor.

Având viteză, în intersecţie a lovit o Toyota, condusă regulamentar, pe care a proiectat-o în clădire, dar şi în alte două autoturisme, o Solenza şi un Ford Fiesta. În urma accidentului, şoferii Fiatului şi Toyotei au suferit câteva răni minore, însă maşinile lor au devenit inutilizabile. Solenza şi Fordul au fost şi ele tamponate uşor, iar casa a avut nevoie de reparaţii la soclu şi la faţadă.