S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii situați pe străzile Aleea Emanuil Gojdu, Mihai Viteazul, Independenței și Piața 1 Decembrie că, în zilele de joi, 24.06.2021, şi vineri, 25.06.2021, furnizarea serviciului de alimentare cu apă se va face cu presiune scăzută, fapt datorat lucrărilor de intercalare a unei noi magistrale de alimentare cu apă DN 400 mm PE în zona str.Aleea Emanuil Gojdu.

Precizăm faptul că, urmare a manevrelor complexe / repetate de deschidere a vanelor care însoţesc orice închidere / deschidere a apei pe tot parcursul aducţiunii, există posibilitatea ca în aceste zone să apară deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care apa la robinete va fi tulbure, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezire.

Vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 - 430.928 sau 0359 - 410.203, program permanent.

Conducerea
S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A.