S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de vineri 20.12.2019, datorită lucrărilor de intercalare a unei noi reţele de alimentare cu apă pe str. Gheorghe Costaforu, lucrare executată de către antreprenorul SC INSTALAŢII MONTAJ SRL, furnizarea serviciului de alimentare cu apă se va face cu presiune scăzută pe strada Atelierelor, respectiv în perimetrul format din străzile: Făgăraşului – Horea – Sucevei – Dimitrie Cantemir.

De asemenea, furnizarea apei potabile se va întrerupe total la staţia de hidrofor SH826, astfel încât, vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe străzile: Vaporului, Făgăraşului, Feldioarei şi Grigore Ureche.

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 - 430.928 sau 0359 – 410.203.

Conducerea
S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A.