S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. aduce la cunoştinţa consumatorilor de pe raza localităţilor Băile 1 Mai, Rontău, Haieu şi Betfia că, s-a identificat o avarie pe magistrala de alimentare cu apă DN 250 mm PE ce alimentează staţiunea Băile 1 Mai, disfuncţionalitate constatată cu ocazia lucrărilor ce se execută prin proiectul "Reabilitarea şi modernizarea staţiunii turistice balneo-climaterice Băile 1 Mai ".

Astfel, se impune întreruperea totală a serviciului de alimentare cu apă în aceste localităţi, în ziua de miercuri 10.02.2021, între orele 08.00 şi 20.00.

Lucrările de remediere vor fi executate de către antreprenorul acestui proiect derulat de către Primăria Comunei Sânmartin, respectiv SC LEKO CONSTRUCT SRL.

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 - 430.928 sau 0359 – 410.203.

Conducerea
S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A.