Dansurile irlandeze vor electriza, în primăvara anului viitor, Oradea Arena. Acolo va fi susținut pe 23 mai 2024 un show „Lord of the Dance by Michael Flatley”, în cadrul turneului „Lifetime of standing ovations”. 

„Cu milioane de fani în lume, Michael Flatley este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut dobândit în urma performanțelor sale extraordinare de-a lungul întregii cariere, precum și datorită apariției sale legendare în cadrul Eurovision în 1994 cu trupa Riverdance”, transmit organizatorii.

După mai mult de 25 de ani la primul spectacol, Michael Flatley și Lord of The Dance au devenit adevărate branduri. Spectacolul vibrant și energic - cu povestea sa spusă prin dans, coregrafia fantastică și muzica specială - a uimit publicul din întreaga lume.

Producția a câștigat nenumărate premii și a doborât recorduri. De la premieră și până în prezent, peste 60 de milioane de oameni din peste 50 de țări au admirat spectacolul de dans irlandez oferit de 40 dintre cei mai buni dansatori, devenind una dintre cele mai de succes producții de dans din lume.

Noul spectacol aniversar, „Lifetime of standing ovations”, imbină tradiția și tendințele contemporane, păstrând farmecul dansului irlandez. Coregrafii și costume noi și cele mai actuale tehnologii pentru efectele vizuale fac ca acest show, regizat de Michael Flatley și cu muzică semnată de Gerard Fahy, să fie de neratat.

Spectacolul Lord of the Dance a mai putut fi văzut, în 2019, la Arena Antonio Alexe din Oradea. 

„Sunt foarte încântat să aduc spectacolul Lord of The Dance, după 5 ani, înapoi la Oradea. Simt că acesta va fi cel mai reprezentativ turneu din istoria noastră de peste 25 de ani. Am încredere că producția va atinge sufletele oamenilor și va pune zâmbetul pe buze”, a transmis Michael Flatley, potrivit organizatorilor. Flatley a adăugat: „Multumesc din suflet Visit Oradea și Primăriei Oradea pentru suportul logistic și pentru viziunea de a aduce în fața orădenilor asemenea evenimente de anvergură internațională”.

Biletele pentru spectacolul din 23 mai 2024 de la Oradea Arena pot fi achiziționate din rețeaua iabilet.ro, iar prețurile încep de la 99 lei și ajung la 499 lei (VIP), în funcție de categoria de loc. Acestor prețuri li se adaugă comisionul pentru emiterea biletelor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!