Loredana a concertat marţi seară pe scena Târgului de Crăciun din Piaţa Unirii din Oradea, a donat 1.000 de euro în cadrul proiectului "Oraşului faptelor bune" şi a dormit alături de DJ-ii Radio ZU în casa de sticlă din centrul oraşului.

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii Radio ZU, Loredana a făcut donația pentru Mişu, un băieţel de 11 ani din România care s-a născut cu o boală gravă, Sindromul Angelman, şi care a fost inclus în cadrul campaniei "Oraşul faptelor bune".

"La cei 11 anişori, luptă cu povara celor 100 de crize pe zi, iar sistemul sanitar românesc este în imposibilitatea de a-mi salva copilul sau măcar ai da un tratament performant! Un spital din Turcia a oferit o şansă copilului meu - o intervenţie de stimulare a nervului vag, operaţie care ne-ar costa suma de 30.000 euro", a explicat, în direct la Radio ZU, Mădălina, mama copilului.

Banii necesari pentru efectuarea operaţiei în Turcia s-au adunat marţi în doar o oră de la lansarea strângerii de fonduri.

În tot acest timp, Loredana s-a aflat în zona de emisie din casa de sticlă, alături de ceilalți DJ-i, între care s-au numărat și Mihai Morar și Daniel Buzdugan.

"Cred că orice lucru se poate întâmpla pentru că atunci când există dragoste şi uniune, incluziune, când ne includem şi ne considerăm împreună şi nu separaţi, atunci lucrurile se pot transforma şi o posibilitate poate deveni realitate", i-a transmis Loredana mamei lui Mişu, potrivit comunicatului.

Reprezentanţii Radio ZU au scris pe pagina de Facebook că Loredana a concertat în Oradea, s-a implicat în campania de donaţii, a dormit în casa de sticlă alături de DJ-i şi "s-a bucurat la fiecare vis împlinit".

Mai mulţi DJ-i de la radio ZU se află în această perioadă în Piaţa Unirii din Oradea, de unde transmit emisiuni live în cadrul campaniei de strângere de fonduri pentru cazuri sociale "Oraşul faptelor bune".

Miercuri seară, pe scena Târgului de Crăcun vor urca Smiley, Mario Fresh, Cabron şi Juno.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!