Loredana a umplut Teatrul Regina Maria din Oradea, cu prilejul penultimului concert din turneul "Sentimente", început în 1 martie. Cântăreaţa şi-a purtat publicul prin toate zonele muzicale pe care le stăpâneşte şi le promovează: muzica pop şi dance, folclorul tradiţional românesc şi muzica de petrecere, dar şi cântece internaţionale reinterpretate şi reorchestrate.

Din repertoriul artistei nu au lipsit hiturile cele mai cunoscute (O inimă de 16 ani, O fată singură în noapte, Ziga Zagga, Lele, Apa sau Bună seara, iubito), care s-au intercalat cu melodii noi (Ziua de azi sau Avatar).

Un moment special al serii a fost cel dedicat memoriei compozitorului Adrian Enescu, decedat în vara anului trecut, cel căreia artista îi datorează debutul pe scena mare a muzicii româneşti. În sală s-a aflat şi un oaspete special: tatăl artistei, Vasile Groza.

Printre invitaţii pe care Loredana i-a avut pe scenă s-au numărat rapperul Skizzo Skilz, concurentul de la Vocea României Ştefan Roşcovan, pe care cântăreaţa l-a antrenat, dar şi o pereche de dansatori de la clubul Exclusive Dance din Oradea.

Loredana a impresionat prin forma fizică bună şi vocea puternică, dar şi prin cele 10 costume schimbate în timpul spectacolului. Showul, care a durat două ore, s-a încheiat en fanfare cu celebra canţonetă napoletană "Funiculi Funicula".

Preţul unui bilet a fost de 100 de lei, iar un bilet VIP a costat 120 de lei.

Artista şi-a lansat în acest turneu şi cartea "Sentimente", în care povesteşte în premieră pentru publicul larg amintiri din copilăria sa. Turneul naţional al Loredanei se va încheia în această seară la Timişoara.

Citiţi aici o cronică a concertului, semnată de Lucian Cremeneanu!