Orădeanca Loredana Căvăşdan a trecut de duetul eliminatoriu al emisiunii "Vocea României", în care s-a întrecut cu o coechipieră, Teodora Moroşanu. Cele două fete au cântat în faţa antrenorilor melodia ritmată "So what", interpretată de Pink, emisiunea fiind transmisă marţi seara de Pro TV.

După o prestaţie plină de energie, Loredana a fost aleasă de antrenorul ei Marius Moga pentru a continua competiţia. "Mă bucur că am lucrat cu voi şi sper să mă credeţi că-mi plac vocile tuturor. Dar trebuie să aleg. Merge mai departe către Vocea României: Loredana Căvăşdan", a spus Moga, care şi-a îmbrăţişat apoi "ucenica".

Ceilalţi antrenori (Horia Brenciu, Loredana Groza şi Smiley) au apreciat că duelul dintre cele două concurente a fost unul echilibrat şi puternic. Totuşi, şi Horia Brenciu ar fi ales-o tot pe orădeancă. "Vreau să vă spun că cea care, din punctul meu de vedere, ar putea să meargă mai departe este Loredana", a spus muzicianul.

În vârstă de 22 de ani, Loredana Căvăşdan a absolvit UNATC la Bucureşti, tot în Capitală cântă într-o trupă numită "Life on Mars", iar la preselecţiile emisiunii "Vocea României" a fost dorită de toţi cei patru antrenori, care şi-au întors scaunele în semn că o vor în echipa lor. Orădeanca l-a ales însă pe compozitorul Marius Moga.

Săptămâna viitoare, un alt orădean va cânta în duet în ringul "Vocea României". Robert Patai are 33 de ani şi concurează în echipa lui Horia Brenciu.