Doi orădeni se numără printre concurenţii emisiunii "Vocea României" de la Pro TV, după ce juriul format din Loredana Groza, Horia Brenciu, Marius Moga şi Smiley le-au apreciat interpretarea.

Marţi seară, în cadrul ediţiei a patra a emisiunii, Robert Patai, un orădean în vârstă de 33 de ani care s-a mutat recent la Bucureşti i-a impresionat pe "antrenorii" emisiunii cântând melodia "Purple Rain" a lui Prince.

"Suntem mulţumiţi că te-am găsit şi chiar aveam nevoie de o voce ca a ta şi de o prezenţă ca a ta", i-a spus Loredana Groza, prima care şi-a întors scaunul în semn că doreşte să-l aibă pe orădean în echipa ei.

Până la finalul melodiei, trei din cei patru membri ai juriului s-a întors către Robert. "Sunt extrem de nemulţumit. Pentru că eu nu am apăsat. Ai mari şanse să ajungi Vocea României", i-a spus Smiley.

Însă cel mai impresionat de reprezentaţia lui Robert a fost Horia Brenciu, care i-a şi plănuit o mică parte din strategia de promovare direct în emisiune. Când a trebuit să aleagă cine îl va ghida şi îl va antrena în concurs, Robert l-a vrut pe Horia Brenciu. "V-am spus că am avut o înţelegere cu domnul Brenciu şi mă ţin de această înţelegere", a glumit orădeanul în vârstă de 33 de ani.

În urmă cu trei săptămâni, o orădeancă în vârstă de 21 de ani a primit şi ea acordul antrenorilor de a rămâne în concurs. Foarte energică, Loredana Căvăşdan, fostă concurentă şi la Megastar, a cântat "Are you gonna be my girl", melodie a trupei JET. Toţi cei patru "antrenori" s-au întors spre orădeancă, însă ea l-a ales pe Smiley.

Câştigătorul show-ului "Vocea României" va intra în posesia marelui premiu în valoare de 100.000 de euro şi va avea ocazia să lanseze un album la casa de discuri Universal.