Fotbaliştii de la Lotus Băile Felix au obţinut o nouă victorie importantă în actuala ediţie a campionatului Ligii a III-a. Evoluând la Sânmartin, în compania maramureşenilor de la CSM Sighetu Marmaţiei, elevii antrenorului Cosmim Bodea s-au impus vineri cu scorul de 1-0 şi au urcat, cel puţin temporar, pe poziţia a 2-a a clasamentului Seriei a 10-a.

Unicul gol al întâlnirii l-a reuşit Sebastian Cucu, în repriza a doua, în minutul 64. Acesta a înscris cu capul, după o centrare venită de pe partea stângă de la Vlad Costea.

De altfel, repriza a doua a fost mai intensă decât prima, cu ocazii la ambele porţi, dar până la urmă Lotus s-a impus cu 1-0 şi a obţinut cea de-a patra victorie din actuala ediţie de campionat, fapt care momentan o propulsează pe poziţia secundă a ierarhiei.

În disputa de vineri cu CSM Sighet, antrenorul Cosmin Bodea a trimis în teren următoarea echipă: A. Barabaș – S. Cucu, Sg. Oltean, D. Lupșe, M. Arsene, D. Sala (min. 46 R. Tămaș), D. Ciurcui, D. Gheban, G. Gitye (min. 67 D. Duma), V. Costea (min. 87 Al. Pintea) şi D. Ghiță (min. 46 Cr. Urbanowski).

După şapte runde, Lotus Băile Felix a acumulat 14 puncte, ca urmare a obţinerii a patru victorii şi a două rezultate de egalitate. Bihorenii au o singură înfrângere până acum, cea suferită în prima etapă în faţa liderului, SCM Zalău.

În alte două partide desfăşurate vineri în Seria a 10-a a Ligii a III-a: Minerul Ocna Dej – Olimpia MCMXXI Satu Mare 1-2 şi SCM Zalău – Minaur Baia Mare 4-2.

În etapa viitoare, Lotus Băile Felix va juca din nou acasă, vineri, 13 octombrie, de la ora 15, cu CSM Victoria Carei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!