Lotus Center, Fundaţia Pro Valoare şi Grup West au lansat cea de-a treia ediţie a campaniei "Mă creşte singură", în cadrul căreia mamele care îşi cresc singure copiii preşcolari sunt ajutate să treacă mai liniştite peste luna cadourilor.

Anul acesta, evenimentul se desfăşoară între 16 noiembrie-17 decembrie. Mamele singure se pot înscrie în campanie în perioada 16 noiembrie-29 noiembrie, în intervalul orar 8-12, la Biroul de Informaţii din Lotus Center (aflat la intrarea principală a complexului comercial), pentru a primi un ajutor.

"Mămicile trebuie să îndeplinească însă câteva cerinţe: să aibă domiciliul stabil în Oradea, să aducă cu ele o copie după buletinul sau cartea de identitate, copia certificatului de naştere al copilului cu vârsta maximă de 6 ani împliniţi (cu condiţia să fie preşcolari), adeverinţa înscrierii copilului într-o creşă sau grădiniţă, dar şi un act care să dovedească starea civilă a mămicii (necăsătorită, divorţată sau văduvă)", precizează organizatorii într-un comunicat.

Oricine poate dona orice sumă pentru această campanie. "În 2 decembrie, la Lotus Center va avea loc o festivitate în cadrul căreia orădenii cu suflet mare care vor să întindă o mână de ajutor celor mai puţin norocoşi vor putea să o facă. Participanţii se pot înscrie la strângerea de fonduri până pe 30 noiembrie, la numărul de telefon 0259/436.022, adresa de email: marketing@lotus-center.to şi la Biroul de informaţii al Lotus Center", se mai arată în comunicat.

Iniţiatorii proiectului au făcut deja un pas concret, alocând deja pentru mamele singure suma de 50.000 de lei. Şi anul acesta, banii strânşi vor fi donaţi mămicilor care au cu adevărat nevoie, în preajma Sărbătorilor.