Lotus Center va demara la începutul anului 2013 lucrări de reamenajate a cinematografului Hollywood Multiplex din interiorul centrului comercial.

"Lucrările vor viza atât retehnologizarea sălilor, care vor deveni full digitale, cât şi reamenajarea spaţiului, astfel încât să ofere o ambianţă confortabilă şi modernă, la cele mai înalte standarde", se arată într-un comunicat trimis, miercuri, de reprezentanţii mall-ului.

Modernizarea zonei de divertisment este parte din strategia adoptată de Lotus pentru a valorifica locaţia cheie şi tradiţia primului mall din Oradea, prin promovarea unor atracţii noi.

"Avem încredere că Lotus Oradea îşi va consolida poziţia de lider în topul preferinţelor orădenilor şi al clienţilor din zonă, în urma acestui demers. Ne dorim să îmbinăm shopping-ul cu funcţionalitatea şi cu distracţia astfel încât să oferim o experienţă completă şi individualizată clienţilor", se mai arată în comunicat.

Lotus Center, deţinut de familia Mudura, a fost deschis în Oradea în 2002 şi de atunci a trecut prin mai multe etape de modernizare. În septembrie 2011, centrul comercial s-a relansat cu o faţadă complet refăcută, dar şi cu chiriaşi noi precum brandurile Inditex şi H&M.

Lotus Center are o zonă food court modernă, 12 piste de bowling, 14 mese de biliard, cazino, cafenea şi terasă parţial acoperită, spaţiu de joacă pentru copii şi numeroase zone de recreere.

Mai nou, în mall a fost deschisă o sală de evenimente modernă, care funcţionează adiacent Casei Căsătoriilor, spaţiu administrat de Primărie ce cuprinde două săli moderne destinate oficierii căsătoriilor civile. Mall-ul are 65.000 de mp construiţi, 130 de magazine şi 1.400 de locuri de parcare.