Anunţat ca un cadou pentru doamne şi domnişoare cu ocazia zilei de 8 martie, concertul lui Puya de luni seară din Lotus Center s-a dovedit un cadou pentru mai bine de 5.000 de orădeni, indiferent de sexul lor. Potrivit reprezentanţilor complexului comercial, după ora 19, orădenii au invadat Lotus Center, concertul fiind anunţat la ora 20.

"N-a mai fost niciodată în Lotus Center aşa de multă lume la un concert de rap", a declarat responsabila cu relaţiile cu presa al centrului comercial, Nadina Crişan. Drept urmare, şi bodyguarzii au avut de lucru, pentru că toţi fanii vroiau să fie cât mai aproape de scenă.

Migraţia spre Lotus Center a celor 5.000 de spectatori ai concertului a "pedepsit" şi orădenii care n-au avut nicio treabă cu Puya, dar care au avut de trecut prin Nufărul luni seară. Timp de mai bine de o oră, traficul rutier a fost de-a dreptul blocat. O consecinţă a fost şi faptul că parcările complexului au fost arhipline.

Şi Puya a rămas surprins de multitudinea de fani care l-au ascultat. "A spus că este foarte plăcut impresionat. Drept urmare, mai rămâne o zi în Oradea, deci cine ştie, poate vă întâlniţi cu el la cumpărături", a mai spus Nadina Crişan.