Unul dintre cei mai mari investitori locali, compania Lotus Center, îşi continuă expansiunea. După restaurantele Spoon şi Dock Bistro&Bar, Bihorel a aflat că firma pregăteşte amenajarea celui de-al treilea local pe marginea râului Crişul Repede.

De ceva timp, Lotus Center a cumpărat casa de pe strada Libertăţii 3, vizavi de Spoon şi la doi paşi de restaurantul Crinul Alb, deţinut de familia liberalului Şerban Sere.

Casa a aparţinut fostului secretar al Consiliului Local Oradea, Florian Dacin, care a obţinut-o într-o manieră controversată în urmă cu mulţi ani, dar care s-a decis să vândă imobilul, fiind o bătaie prea mare de cap pentru doi soţi pensionari.

Conform certificatului de urbanism eliberat de Primărie în toamna anului trecut, Lotus Center are de gând să amenajeze acolo un local şi chiar să demoleze gardul dinspre Criş, ca să facă o terasă.

Fără doar şi poate, zona se pretează pentru o asemenea afacere, iar mulţi orădeni sigur vor fi încântaţi de un nou local cu vedere spre râu.

Cârcotaşii ar putea spune chiar că la privelişte a contribuit şi Primăria, care tocmai a tăiat mai mulţi copaci din zonă, ca să poată amenaja o alee ce va duce din Parcul Libertăţii în parcarea hotelului Continental. Simplă coincidenţă...