Formaţia Luceafărul Felix s-a impus sâmbătă la Alba Iulia cu scorul de 3-0 în faţa echipei locale Unirea, în meciul contând pentru etapa a zecea a seriei vestice din liga a doua la fotbal. Echipa antrenată de Călin Moldovan a evoluat dezinvolt în această partidă, reuşind să recupereze punctele pierdute în etapa intermediară de miercuri, după ce a controlat în totalitate meciul de pe stadionul Cetate.

La pauză scorul a fost 1-0, prin reuşita lui Sebastian Ianc din minutul 45. Atunci acesta a reuşit să înscrie în urma unei faze de contraatac a oaspeţilor, când Roşu i-a pasat în partea dreaptă, iar mijlocaşul lateral al Luceafărului a înscris în colţul lung cu un şut pe jos.

Tot în prima repriză formaţia bihoreană a pierdut o bună ocazie de a înscrie, în minutul 42, prin acelaşi Sebastan Ianc, care a ratat o lovitură de la 11 metri după un henţ a lui Stan în suprafaţa de pedeapsă a gazdelor.

Scorul de 2-0 avea să fie consemnat în partea a doua, în minutul 62, când Constantin Roşu a reuşit să-l învingă pe portarul Tiuţ, înscriind din 10 metri, după o pasă primită de la Ianc. Acelaşi Roşu a recidivat, în minutul 79, după o pasă lungă primită tot de pe partea dreaptă şi din 14 metri l-a învins pe portarul gazdelor cu un şut la colţul lung.

Formaţia vizitatoare a mai ratat şi alte ocazii de a marca, astfel că scorul consemnat pe tabela de marcaj este cât se poate de justificat.

Echipa folosită de antrenorul Călin Moldovan a fost: Miron-Letan, Pocean (min.83 Ov.Ghilea), Mintaş, Adam Achim-Ianc, Haş, Bundea (min.73 Scvarczkopf), D. Muntean-Gh.Popescu şi C.Roşu (min.79 Lupuţ).

În prima partidă a etapei disputată sâmbătă, FC Maramureş Universitar Baia Mare a învins pe teren propriu formaţia Voinţa Sibiu cu scorul de 1-0. În urma acestor jocuri, Luceafărul Felix a urcat de pe poziţia a 11-a pe cea de-a opta a clasamentului la zi cu 10 puncte.