Echipa Luceafărul Felix a disputat miercuri primul joc amical din acest an.

Pe terenul sintetic de la Stadionul Tineretului, echipa bihoreană de liga a II-a a dispus cu 4-2 (1-1) de formaţia Crişul Sântandrei, formaţie clasată pe locul III în Liga a IV-a Bihor.

După un joc bun de ambele părţi, Luceafărul a obţinut victoria ca urmare a golurilor marcate de neaga, S. Pop - de două ori - şi Pantea, în timp ce pentru echipa din Sântandrei au înscris: Letan - autogol - şi Dianu.

Fotbaliştii de la Luceafărul au deschis scorul în minutul 5 prin Florin Neaga, care a fructificat o pasă printre trimisă de Svarczkopf. Crişul a egalat însă în ultimul minut al primei reprize, în urma autogolului lui Cosmin Letan, după o neînţelegere cu portarul Sălăjan. După pauză, într-o altă alcătuire, Luceafărul a mai punctat de trei ori. În minutul 62, atacantul Sergiu Pop (venit de la UTA) şi-a adus echipa în avantaj, din pasa lui C. Roşu, cu un şut plasat în stânga portarului.

Antrenorul - jucător al Crişului, Ciprian Dianu a reuşit să egaleze din nou însă, după o lovitură liberă executată pe colţul scurt, în minutul 78. Nu au trecut decât 6 minute şi Sergiu Pop a marcat din nou, după ce a rămas singur cu Bârâian. Cel mai frumos gol l-a reuşit însă Ionuţ Pantea în minutul 86. Tânărul jucător s-a desprins de fundaşi, a reuşit o preluare de efect după care a lobat perfect peste portar.

Antrenorul echipei Luceafărul, Florin Farcaş, a început jocul în formula: Sălăjan - G. Bogdan, Letan, Ivan, Cornea - Ov. Ghilea - Cr. Jurca, Svarczkopf, Bundea, Fl. Neaga - Gh. Popescu. După pauză au intrat însă: D. Paul - D. Muntean, Cura, Cervinschi (Lăscan), B. Vlad - A. Achim - C. Roşu, Ianc, Haş, Pantea - Sg. Pop.

Pentru echipa antrenată de Ciprian Dianu, Crişul Sântandrei, au jucat: Verdeş - Bibarţ, Matei, Ţîrţ, Molnar F., Lobonţ, Junc, Novak, Copil, Molnar L., R. Ardelean. Au mai intrat: Bârâian - Vedinaş, A. Pantea, Filimon, Gavrilaş, Ilisie, Dianu, R. Andor şi Cristian Cigan.