Formaţia bihoreană de fotbal Luceafărul Felix s-a impus şi în cel de-al doilea meci amical pe care l-a susţinut în această iarnă. Sâmbătă, pe terenul sintetic de la Baza Tineretului, Luceafărul Felix a învins cu 2-1 (0-0) echipa FC Hidişel.

Formaţia din Liga a IV-a a fost cea care a deschis scorul, în minutul 53, prin Agiurgioaei, care a înscris în poarta goală, după o nesincronizare în apărarea elevilor lui Florin Fărcaş. Luceafărul a reuşit să restabilească egalarea în minutul 72, când Neaga a scăpat singur, a pasat pentru Popescu, care din şase metri a îndeplinit o simplă formalitate.

Scorul final, 2-1 pentru echipa din eşalonul secund, a fost stabilit cu trei minute înainte de final, când rolurile s-au inversat şi Popescu a devenit servant pentru Neaga, iar acesta a înscris cu un şut din vole trimis de la 14 metri sub transversală.

Antrenorul echipei Luceafărul, Florin Farcaş, a trimis în teren în prima repriză echipa: D. Paul - G. Bogdan, Cura, Cervinschi, A. Achim - Lăscan (20 G. Cornea) - Cr. Jurca, Svarczkopf, Haş, B. Vlad - C. Roşu. După pauză au evoluat: Sălăjan - Iovan, Letan, Mintaş, Cornea - Ov. Ghilea - Fl. Neaga, Bundea, Ianc, I. Pantea - Gh. Popescu.

Din cauza problemelor medicale, jucătorii divizionarei secunde Sg. Pop şi Muntean au fost menajaţi.

De cealaltă parte, pentru echipa FC Hidişel au evoluat: Szabo - Crişan, Ciuciu, Cozac, Chira, Beudean, Fărcuţa, Grosu, Dumiter, Buştea, Agiurgioaei. Au mai intrat: Puie, P. Filip, Roman, Ungur, Haiduc şi Cherecheş.

În următorul joc amical, Luceafărul va evolua miercuri, în deplasare, cu echipa maghiară FC Termal Gyula.