Echipa de fotbal Luceafărul Felix a susţinut vineri, pe teren propriu, la baza sportivă de la Sânmartin, ultimul meci dinaintea startului oficial din noul sezon fotbalistic.

Echipa bihoreană a întâlnit de această dată o grupare de liga a III-a, pe Naţional Sebiş, formaţie de care a trecut cu scorul de 2-1, după ce la pauză rezultatul era egal totuşi, 1-1.

Bihorenii au deschis scorul în minutul 8, când portarul Merşca a respins mingea, după un şut din afara careului şi Constantin Roşu a trimis în plasă din apropiere. Din păcate însă, oaspeţii au reuşit egalarea în urma unei greşeli în apărarea bihoreană, după care arădenii au recuperat balonul şi Riviş a marcat simplu cu o reluare din şase metri, în minutul 32.

În repriza a doua Luceafărul a venit mai decisă de la cabine şi, la 9 minute de la reluare, G. Bogdan a recentrat după un corner, C. Roşu a aşezat balonul pentru Neluţ Roşu, al cărui şut de la 10 metri a intrat în plasă, stabilind scorul final.

A fost ultimul joc de verificare pentru echipa antrenată de Călin Moldovan, miercuri Luceafărul Felix având programat meciul din turul IV al Cupei României cu FC Bihor, pe Stadionul "Iuliu Bodola", iar sâmbătă, 1 septembrie, debutul oficial din campionat cu FC Argeş, la Baza Sportivă Luceafărul Felix din Sânmartin.

În jocul cu Naţional Sebiş, au evoluat pentru Luceafărul: B. Miron - Mihuţ, Letan, Pocian, Achim - G. Bogdan, Svarczkopf, Bundea, Ianc - N. Roşu, C. Roşu. Au mai intrat Sg. Ghilea - Muntean, Lupuţ, Haş, Mintaş, Blănaru, Cr. Andor, Gh. Popescu şi Cr. Jurca. Antrenor: Călin Moldovan.