Formaţia Lucafărul Felix a obţinut o nouă victorie în partidele amicale din această iarnă. Miercuri, la Sântion, formaţia bihoreană de liga a II-a a întâlnit echipa CS Oşorhei, din eşalonul al treilea pe care a întrecut-o cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate de Neaga şi Gh. Popescu.

Echipa bihoreană de fotbal Luceafărul Felix a mai câştigat un joc din seria amicalelor din această iarnă.

Miercuri, elevii antrenorului Florin Fărcaş au întâlnit pe terenul din Sântion formaţia CS Oşorhei, echipă de care a trecut cu scorul de 2-0 (0-0).

Scorul a fost deschis de Florin Neaga în minutul 50, când a scăpat singur şi a lobat mingea peste portar. În minutul 75 însă, Ianc a centrat şi Gheorghe Popescu a finalizat cu o deviere din 8 metri la colţul lung stabilind scorul final, 2-0.

Antrenorul Florin Farcaş a început jocul în formula: D. Paul - D. Muntean, Iovan, Mintaş, A. Achim - Ov. Ghilea - Fl. Neaga, Ianc, Bundea, Pantea - Sg. Pop. Au mai intrat însă şi: Sălăjan - Letan, C. Roşu, Gh. Popescu, Lăscan, Cura, Cr. Jurca, Cornea şi Cervinschi. Din cauze medicale nu au putut juca G. Bogdan, B. Vlad, Haş şi Svarczkopf.

La echipa de ligă a III-a, CS Oşorhei au jucat de la început: Fildan - Ionescu, Ş. Pop, Lupuţ, Arsene - Magda - Todea, Galea, Ember, Cr. Andor - Blănaru. Au mai intrat însă şi: Sg. Ghilea, Hava - Ştefănuţ, Pintea, Toma, Nistor, Dobrescu, Moise, Fitero, S. Ban, Higyed, Lupaşcu.

Interesant este că la echipa din Oşorhei s-au regăsit şi jucătorii Lupuţ, Magda, Ember, Todea, Cr. Andor, Blănaru, Sg. Ghilea, Pintea, Dobrescu şi Lupaşcu, fotbalişti care au evoluat în trecut la Luceafărul.

În următoarea confruntare, Luceafărul va întâlni sâmbătă, 23 februarie, echipa Olimpia Satu Mare.