Formaţia bihoreană de fotbal Luceafărul Felix a disputat miercuri, pe terenul sintetic de la Stadionul Tineretului, un nou joc de pregătire. De această dată adversară i-a fost echipa de liga a III-a Unirea Valea lui Mihai, formaţie pe care a întrecut-o cu scorul de 3-0.

La pauză scorul a fost 2-0, iar golurile au fost marcate de Gh. Popescu '35, Cl. Codoban '37 şi Fl. Neaga '55.

În acest joc, antrenorul Leo Grozavu l-a testat pe portarul Cătălin Samoilă (22 de ani), căruia i-a expirat contractul la Sportul Studenţesc. "Am primit referinţe bune despre el. Este un portar cu calităţi şi a arătat acest lucru şi astăzi, dar şi la antrenamente. Rămâne să discutăm cu conducerea", a explicat Grozavu.

Echipele utilizate de cele două formaţii bihorene în această dispută au fost:

Luceafărul: Samoilă - G. Bogdan, Pocian, Cura, A. Achim - Svarczkopf, D. Mureşan, Codoban - Blănaru, Gh. Popescu, Cr. Andor. După pauză au mai jucat Sălăjan - Ov. Ghilea, D. Muntean, C. Roşu, Fl. Neaga, Floruţ, Letan, Molnar L. şi Konyeha. Antrenor: Leo Grozavu

Unirea: Szasz - Săraz, Nistor, Magda, Cr. Morar - Buştea, Fele S., Crişan, Iambor - Dumiter, Papp L. Au mai intrat Fele Sz., Ciuciu şi Ruszkai. Antrenor: Csüri Sandor

La Luceafărul, o parte dintre jucători au fost menajaţi, în timp ce Zeno Bundea, Alin Goia şi Dani Grozoni n-au putut evolua din motive medicale.

În următoarea partidă amicală, vineri, de la ora 11, Luceafărul va evolua la Salonta din nou cu ACS Recaş, formaţie pe care a mai întâlnit-o sâmbătă.