Echipa orădeană de fotbal Luceafărul a disputat miercuri seara la Timişoara un joc amical în compania formaţiei locale Poli, recent retrogradată în eşalonul secund, datorită neacordării licenţei de liga I.

Cu toate că nu au început deloc rău partida, păstrând un echilibru în joc până la pauză, elevii antrenorului Călin Moldovan au fost nevoiţi să se recunoască învinşi, până la urmă, cu scorul de 2-0.

Cele două goluri ale confruntării au fost marcate în mitanul secund de către Rickets, în minutul 58, şi Pătraş, în minutul 84.

Prima repriză a disputei a fost echilibrată, consemnându-se câte două ocazii la ambele porţi, în timp ce în partea a doua, şi pe fondul schimbărilor produse după pauză, jucătorii de la poli, mult mai experimentaţi au reuşit să pună stăpânire pe joc şi să înscrie, prin Richets, mai întâi, la 13 minute de la reluare, iar mai apoi prin Pătraş, când mai erau 6 minute de joc.

Având în vedere şi valoarea adversarului, care i-a cuprins în echipă pe jucătorii Goga, Zăgrean, Axente, Tamaş sau Scutaru, nume care anul trecut făceau faţă cu brio primului eşalon, oficialii orădeni s-au declarat, per ansamblu, mulţumiţi de prestaţia elevilor tehnicianului Călin Moldovan.

De la început, Luceafărul Oradea a evoluat în următoarea formulă: Miron - Mihuţ, Pocian, Miculescu, Achim - Ianc, Roşu, Schwarzkopf, Ov. Ghilea - Z. Bundea, Blănaru. Pe parcurs au mai intrat: Sergiu Ghilea - Neaga, Letan, Munteanu, Cura, Lupuţ, Codoban, Andor, Popescu şi Lupaşcu.

"Suntem mulţumiţi de prestaţia băieţilor, cu toate că au pierdut. Să nu uităm totuşi că am evoluat în compania unui adversar provenit din Liga I şi care are jucători valoroşi în echipă", a declarat managerul sportiv Florin Fărcaş.

Următorul joc al echipei orădene, recent promovată în Liga a II-a, va avea loc sâmbătă, de la ora 11, la Sânmartin, în compania formaţiei Gloria Arad.