Echipa bihoreană de fotbal Luceafărul Felix a remizat sâmbătă în deplasare cu Juventus Bucureşti, scor 1-1 (0-0), la capătul unui joc lipsit de spectaculozitate.

Bihorenii au avut o primă repriză mai bună în care Tibor Moldovan a avut două bune oportunităţi de a marca în minutele 19 şi 30. Golul a venit după pauză, în minutul 48, la o fază în care Bundea l-a lansat pe Florin Neaga, care de la 15 metri a şutat plasat la colţul lung.

Repriza a doua a fost lipsită de faze de gol la cele două porţi, iar bucureştenii au reuşit egalarea din penalty. În minutul 82, arbitrul din Constanţa, Eduard Ioniţă, a considerat că Miron l-a busculat pe Crişan, iar Tene a fructificat lovitura de pedeapsă.

În celelalte jocuri ale etapei a 18-a, Gloria Bistriţa nu a întâmpinat probleme deloc, pe teren propriu, cu Mureşul Deva, echipă pe care a întrecut-o cu categoricul scor de 4-0, două goluri fiind înscrise de Curtuiuş.

La Piteşti şi Rm. Vâlcea, echipele nu au reuşit să se dsprindă pe tabela de scor, disputele încheindu-se la egalitate, în timp ce în judeţul Olt, Alro Slatina a câştigat cu 2-1 duelul cu Unirea Alba Iulia. FC Olt a pierdut cu acelaşi scor, cu Poli Timişoara.


Juventus - Luceafărul Felix 1-1 (0-0)

Stadion: Juventus din Colentina. Teren bun. Spectatori: 150
Au marcat: G. Tene '82 penalty / Fl. Neaga '48

Juventus: Sardescu - H. Crişan, Bârsănel, Ianuşi, F. Amet - Buştea ('56 Daia), Slobozeanu ('46 Goşman), Cruceru, G. Tene - Ţăran ('72 Mokengue), Damaschin. Antrenor: Dumitru Grigore

Luceafărul: B. Miron - G. Bogdan, Pocian, D. Mureşan, A. Achim - S. Ianc, Lupuţ, Bundea - C. Roşu, T. Moldovan ('77 Gh. Popescu), Fl Neaga ('87 Codoban). Antrenor: Leo Grozavu
Cartonaşe galbene: Tene '21 / G. Bogdan '81

Arbitri: Eduard Ioniţă (Constanţa) Asistenţi: Bogdan Dragoş şi Constantin Cantemir (ambii din Făgăraş)
Observatori FRF: Florentin Ivan şi Dan Ionescu (Bucureşti)


Rezultatele din runda a III-a a returului Ligii a II-a, Seria a II-a, la fotbal:

Etapa a 18-a
Gloria Bistriţa Mureşul Deva 4-0
FC Argeş Chindia Târgovişte 0-0
Juventus Bucureşti Luceafărul Oradea 1-1
Arieşul Turda FC Maramureş 0-3
CSM Rm. Vâlcea UTA Arad 0-0
FC Bihor Gaz Metan Severin 1-0
ALRO Slatina Unirea Alba Iulia 2-1
FC Olt FC Timişoara 1-2


Clasament

clasament_20.jpg