Conducerea clubului de fotbal Luceafărul Felix a decis să-şi restructureze lotul de jucători în această iarnă şi să pună şi mai mult accentul pe fotbaliştii tineri.

Astfel, echipa bihoreană a renunţat la serviciile a 7 sportivi în pauza dintre tur şi retur, urmând să nu mai continue la echipa patronată de Gavrilă Ghilea fotbaliştii: Mihuţ, Pocian, Lupuţ, Blănaru, Andor, Hosu şi Fl. Pop.

După cum se poate observa, în mare este vorba de jucători experimentaţi, dintre care unii au avut şi contracte mai mari. În acest fel, s-a decis şi reducerea cheltuielilor.

Pentru că la retrogradare situaţia nu este foarte complicată anul acesta, fiind deja trei echipe retrase şi este posibil să mai abandoneze competiţia şi altele, Luceafărul va miza în special pe tineri în retur. "Acesta este şi obiectivul clubului în primăvară, promovarea jucătorilor tineri", a spus managerul Florin Fărcaş.

Unul dintre jucătorii tineri pe care se va pune bază în retur se pare este Cornea, un sportiv de doar 18 ani, care a fost în lotul echipei şi pe finalul turului şi care se anunţă de o certă perspectivă. "Pentru completarea lotului vom mai apela la jucători tineri bihoreni, în special pe cei născuţi în anii 1993 şi 1994 şi vom miza în continuare pe colaborarea noastră cu LPS Bihorul", a mai declarat Fărcaş.

Reunirea lotului de jucători de la Luceafărul este prevăzută pentru miercuri, 9 ianuarie, ora 11, la Baza de la Sânmartin. În perioada 23 ianuarie - 2 februarie, jucătorii echipei bihorene se vor afla în cantonament la Hotel Perla din Băile 1 Mai.