Echipa bihoreană de fotbal Luceafărul Felix disputat miercuri la Tg. Mureş, un nou joc de verificare în perspectiva abordării noului campionat.

Jucătorii bihoreni au terminat, în cele din urmă, la egalitate meciul susţinut cu echipa locală FCM Târgu Mureş, recent retrogradată din primul eşalon şi colegă devenită acum serie. Scorul final a fost 2-2, după ce la pauză Luceafărul conducea cu 1-0.

Bihorenii au deschis scorul în acest joc în minutul 38 prin Sergiu Hanca, cel care a punctat cu un şut de la 25 de metri. Mureşenii au egalat în minutul 64 prin Wagner, după care Danci a adus echipa bihoreană în avantaj cu un şut de la 20 de metri pe colţul scurt, în minutul 80.

Cu cinci minute înainte de final însă, Nicu Epaminonda a restabilit egalitatea, cu un şut din afara careului.

Pentru Luceafarul, antrenorul Leo Grozavu a trimis în teren echipa: Samoila (min. 65 Sg. Ghilea) - Letan, Pocian, M. Deaconescu, A. Achim, Ianc (min. 66 Blanaru), Svarczkopf (min. 46 Danci), Hanca (min. 46 N. Roşu), Imbuzan (min. 79 Ianc), Konyeha, Blanaru (min. 51 D. Munteanu, min. 64 Svarczkopf, min. 70 Lupuţ).

De partea cealaltă, la FCM Targu Mureş, antrenorul Alexandru Pelici a răspuns cu formula: Negru - Pascariu, Apostol, E. Nicu, Wagner, Dalbea, Alex. Dan, Szilagyi, Bujor, B. Apostu, Saim. Au mai intrat pe parcurs: Botoşer - Bunea, Padureţu, Huiban, Cigan şi Szabo.