Chiar dacă în campionat are rundă liberă în acest sfârşit de săptămână, echipa bihoreană de fotbal Luceafărul Felix nu va sta în aceste zile şi va disputa un joc amical vineri la Pâncota, în judeţul Arad, în compania formaţiei de liga a III-a Şoimii, din localitate.

Partida amicală Şoimii Pâncota - Luceafărul Felix este programată cu începere de la ora 12, joc în cadrul căruia antrenorul bihorenilor nu va putea conta pe patru jucători, accidentaţi. Este vorba despre Vlad Bogdan, Gh. Popescu, Zeno Bundea şi George Bogdan. De asemenea, fundaşul stânga George Cornea este la echipa naţională de juniori sub 18 ani a României pentru meciurile amicale cu reprezentativa Statelor Unite ale Americii.

Partidele se vor desfăşura la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, vineri 22 martie şi duminică 24 martie, începând cu ora 14, putând fi urmărite pe micul ecran pe Digi Sport.

Cornea a a fost convocat însă şi pentru jocurile cu naţionala Finlandei din 2 şi 4 aprilie.

Întrucât şi săptămâna viitoare echipa de ligă a II-a Luceafărul Felix are rundă liberă, pe 30 martie, elevii antrenorului Florin Fărcaş vor disputa pe teren propriu un alt amical, cu Unirea Dej, tot din Liga III-a, partidă care va debuta de la ora 11.