Formaţiile bihorene de fotbal Luceafărul Oradea şi CS Oşorhei evoluează în acest weekend în etapa a III-a a campionatului Ligii a III-a.

Având punctaj maxim după primele două etape, Luceafărul Oradea porneşte în confruntarea de sâmbătă după amiază, de pe teren propriu, cu CS Iernut, cu gândul de a-şi apropia toate cele trei puncte puse în joc şi de a se menţine în fruntea ierarhiei la zi din Seria a V-a a acestui eşalon.

De altfel, elevii antrenorului Zsolt Muzsnay pornesc ca favoriţi în această dispută, însă rămâne de văzut dacă-şi vor menţine constantă norma de trei goluri pe meci, cum s-a întâmplat în primele două etape, când au marcat de fiecare dată trei goluri.

Partida dintre Luceafărul Oradea şi CS Iernut este programată sâmbătă, de la ora 17, pe Stadionul Luceafărul din Sânmartin.

Cealaltă echipă bihoreană din Liga a III-a, CS Oşorhei va juca în acest sfârşit de săptămână în deplasare, la Dej, sâmbătă, tot de la ora 17.

Elevii tehnicianului Călin Cheregi vor servi replica localnicilor de la Unirea, într-un joc care se anunţă destul de dificil, gazdele neavând un start tocmai bun de campionat şi punctele din această partidă vor dori cu ardoare să le obţină. Echipa din Oşorhei are în clasament o zestre de 4 puncte, după ce în prima etapă a câştigat la masa verde, cu 3-0, partida de la Recea, iar în runda a II-a a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Unirea Jucu.

Şi pentru antrenorul Călin Cheregi meciul cu dejenii este foarte important, încă dinaintea disputei cu U Cluj din cupă, tehnicianul gândindu-se la această confruntare.

Runda a III-a a Ligii a III-a se deschide în Seria a V-a vineri, cu jocul de la Miercurea Ciuc, dar toate celelalte confruntări ale etapei vor avea loc sâmbătă, de la aceeaşi oră, 17.

Programul etapei a III-a:

Vineri, ora 17:

Csikszereda Miercurea Ciuc - CSM Sighetul Marmaţiei

Sâmbătă, ora 17:

Luceafărul Bălan - Sănătatea Servicii Publice Cluj

Luceafărul Oradea - CS Iernut

Unirea Dej - CS Oşorhei

Unirea Jucu - ACS Industria Galda

Fotbal Comuna Recea - FC Zalău

AFC Odorheiu Secuiesc - CSM Avântul Reghin