După ce a debutat cu dreptul în noua ediţie de campionat, învingând pe teren propriu, cu scorul de 1-0 echipa FC Argeş, formaţia bihoreană de fotbal Luceafărul Felix a făcut deplasarea în acest sfârşit de săptămână la Târgu Mureş, pentru a susţine sâmbătă, de la ora 11, meciul din etapa a II-a a seriei vestice din Liga a II-a în compania echipei locale, FCM.

Meciul, programat pe Stadionul Transil din localitate, se constituie într-unul din derby-urile etapei, echipa din Tg. Mureş fiind recent retrogradată din prima divizie. Cu toate acestea, după victoria cu FC Argeş, bihorenii speră să obţină un rezultat pozitiv din confruntarea cu fosta echipă de Liga I.

"Victoria cu FC Argeş ne-a dat un moral bun, nu şi suficienţă, pentru că abia am început campionatul. Suntem încrezători că putem face lucruri bune şi la Târgu Mureş. Ne vom juca şansa în faţa unei echipe care tinde la revenirea în Liga 1, o formaţie care se bazează pe jucători experimentaţi. Dar şi noi avem atuurile noastre pe care sper să le valorificăm. Cu siguranţă FCM va fi mult mai motivată după eşecul din prima etapă având în vedere obiectivul, dar asta nu ne sperie, pentru că presiunea este o armă cu două tăişuri şi se poate întoarce împotriva lor", a declarat antrenorul echipei Luceafărul, Călin Moldovan, care se va duela în premieră, ca antrenor, cu Daniel Isăilă, fostul său coechipier de la Tractorul Braşov.

Singurii jucători indisponibili de la bihoreni pentru acest joc sunt Florin Neaga, în revenire după accidentul suferit, şi Ovidiu Ghilea, aflat într-un program de tratament pentru durerile lombare.

În prima etapă, FCM Tg. Mureş a pierdut surprinzător pe terenul nou-promovatei Damila Măciuca, cu scorul de 1-3, şi porneşte acum extrem de motivată pentru a-şi reveni cât mai curând.

În celelalte jocuri ale rundei secunde din Liga a II-a, seria vestică, după jocul de la Arad, de vineri seara de la ora 19, sâmbătă, de la ora 11, se vor mai întâlni, printre altele, Voinţa Sibiu cu ALRO Slatina sau FC Argeş cu CSM Râmnicu Vâlcea.


Programul etapei a II-a a Seriei a II-a din Liga a II-a la fotbal:

Vineri, ora 19:

FC UTA Arad - CS Mioveni

Sâmbătă, ora 11:

FC Argeş Piteşti - CSM Râmnicu Vâlcea
FCM Târgu Mureş - Luceafărul Oradea
Voinţa Sibiu - Alro Slatina
FC Maramureş Universitar Baia Mare - Corona Braşov

Sâmbătă, ora 13:

FC Bihor - Unirea Alba Iulia