După victoria de miercuri, de pe teren propriu, cu FC Olt, echipa bihoreană de fotbal Luceafărul Felix îşi continuă în acest sfârşit de săptămână parcursul din campionat, cu un joc programat sâmbătă, de la ora 11, la Timişoara, cu echipa locală, Poli.

Chiar dacă au acuzat probleme în ultima perioadă, cauzate de vestea nelicenţierii, bănăţenii au făcut un joc bun în etapa intermediară din această săptămână, impunându-se la Baia Mare cu categoricul scor de 5-0. Timişorenii prezintă din punct de vedere competiţional un moral bun şi pornesc favoriţi în confruntarea de pe Stadionul "Dan Păltinişeanu".

"Ştim că este o săptămână destul de dificilă, ne aşteptam la lucrul acesta. Dacă vom reuşi să ne revigorăm după jocul de miercuri, vom face o partidă foarte bună. Vreau ca jucătorii să nu fie prea euforici, după ultimele rezultate. În afară de tradiţie şi de locul de Champions League ocupat anul trecut de Poli, echipa timişoreană ocupă şi în acest an locul II. Au un antrenor bun, jucători valoroşi, sută la sută ne aşteaptă un joc dificil, dar trebuia până la urmă să jucăm şi cu Poli", a declarat tehnicianul Leo Grozavu.

La meciul de la Timişoara vor reveni şi jucătorii experimentaţi Mihuţ şi Lupuţ. Lui Mihuţ i-a expirat suspendarea, iar Lupuţ este apt din punct de vedere medical, după accidentare.
În tur, în toamnă, la Sânmartin, Luceafărul a fost singura echipă care le-a produs timişorenilor înfrângerea.

Etapa a XXIV-a din seria vestică mai programează sâmbătă şi alte jocuri interesante, precum confruntările de la Severin şi Piatra Olt.

Duminică, de la ora 11, va evolua şi FC Bihor, în epilogul etapei, pe teren propriu, cu FC Argeş.


Clasament

clasament_25.jpg