Echipa bihoreană de fotbal Luceafărul Felix şi-a continuat miercuri seria jocurilor amicale din această iarnă cu o partidă disputată la Baia Mare, pe terenul colegei de serie din liga a II-a, FC Maramureş Universitar.

Meciul, desfăşurat pe terenul II al Stadionului "Viorel Mateianu", care a fost acoperit cu zăpadă, s-a terminat la egalitate, scor 2-2, după ce la pauză gazdele conduceau cu 1-0. Golurile bihorenilor au fost marcate de Florin Neaga şi Ştefan Blănaru.

Antrenorul Leo Grozavu a început meciul cu: B. Miron - G. Bogdan, Letan, Cura, Tegzeş - Codoban, D. Mureşan, S. Ianc - Fl. Neaga, Gh. Popescu, Cr. Andor. După pauză au mai jucat însă şi: Samoilă - A. Achim, E. Miculescu, Blănaru, D. Muntean şi Onyeka.

"A fost un joc bun de antrenament, desfăşurat pe un teren acoperit cu zăpadă. Sunt mulţumit de modul cum au răspuns jucătorii noştri, chiar dacă din punct de vedere tehnic nu am putut vedea prea multe, din cauza stării terenului, dar angajamentul la joc a fost bun. Încercăm diferite formule ca sa să vedem pe ce ne putem baza când va reîncepe campionatul", a declarat Leo Grozavu.

După cum susţine tehnicianul bihorean, sunt şanse reduse să se mai producă modificări în lotul echipei Luceafărul.

În următorul joc amical, Luceafărul Felix va întâlni sâmbătă, de la ora 11, pe teren propriu, echipa de liga a III-a, Flacăra Făget. Deocamdată nu se ştie dacă partida se va desfăşura la Salonta sau la Oradea.