Formaţia orădeană de fotbal Luceafărul II va disputa marţi, cu începere de la ora 17.30, la Borş, jocul din faza a III-a naţională a Cupei României Timişoreana. Adversara din acest tur al competiţiei pentru cea de-a doua echipă a clubului Luceafărul este formaţia Unirea Dej.

Meciul dintre cele două combatante se va desfăşura la Borş şi va fi arbitrată de o brigadă din Baia Mare, avându-l pe Marius Bărbus la centru, Radu Despa şi Cristian Nicolae Lucaci, la cele două tuşe.

Partida este programată într-o singură manşă, învingătoarea urmând a se decide în acest joc. În caz de egalitate după cele 90 de minute regulamentare, vor urma două reprize de prelungiri, a câte 15 minute. Dacă egalitatea va persista, atunci departajarea va fi dată de loviturile de la 11 metri.

Luceafărul II Oradea este câştigătoarea fazei judeţului Bihor a Cupei României, iar până să ajungă aici a trecut în primele două tururi naţionale de Gloria CTP Arad, cu scorul de 2-0, şi ACU Arad, cu 3-0, prin neprezentare.

Unirea Dej, fiind echipă de ligă a III-a, a debutat în turul I naţional, când s-a impus în deplasare, pe terenul formaţiei Venus Măierişte, pe care a învins-o cu scorul de 4-2. În turul II a întâlnit pe teren propriu formaţia Seso Câmpia Turzii, pe care a învins-o cu 3-0, prin golurile marcate de Itu, Faur şi Petran.

Partida se anunţă foarte echilibrată, însă având şi avantajul terenului propriu, orădenii vor încerca să depăşească şi această fază a competiţiei şi, astfel, să-şi îndeplinească visul de a aduce în faza următoare o echipă de liga a II-a.

În total, în turul III sunt programate 24 de jocuri. Dintre acestea, în zona Ardealului se vor desfăşura următoarele dispute, toate cu începere de la ora 17.30:

Nova Mama Mia Becicherecul Mic - FC Şcolar Reşiţa
Millenium Giarmata - FC Timişoara II
Pandurii II Târgu Jiu - CFR Simeria
Naţional Sebiş - FC Hunedoara
Luceafărul II Oradea - Unirea Dej
Someşul Oar - Sănătatea Cluj
Europa Alba Iulia - FC Cisnădie
Voinţa Livezile - Gaz Metan II Mediaş