În semifinalele fazei judeţului Bihor la fotbal au fost calificate primele două clasate din Liga a IV-a Team Sport, Unirea Valea lui Mihai şi Luceafărul II, echipe care se bat şi pentru calificarea la barajul de promovare în Liga a III-a.

Având în vedere că în această fază a competiţiei echipele mai bine cotate evoluează în deplasare, atât Unirea Valea lui Mihai, cât şi Luceafărul II au evoluat miercuri şi joi pe terenul adversarelor, Tricolorul Alparea, respectiv la Ştei.

Surpriza semifinalelor a produs-o echipa din Alparea care s-a impus în faţa celor din Valea lui Mihai cu categoricul scor de 6-2, după ce la pauză era condusă cu 1-0. Eroul jocului a fost Lascu, autor a trei goluri.

În cealaltă partidă a fazei, Luceafărul II s-a impus la Ştei, pe terenul echipei locale CSO, şi a obţinut dreptul să dispute, astfel, finala, pe data de 14 iunie.

Până la finală, echipa a doua a clubului Luceafărul se va "bate" în ascest weekend şi pentru primul loc în Liga a IV-a, urmând a evolua sâmbătă la Budureasa, în compania formaţiei locale Poiana. Echipa orădeană pândeşte un pas greşit a liderului clasamentului, Unirea Valea lui Mihai, care în penultima etapă evoluează tot sâmbătă, la Ţeţchea, cu gruparea locală, Locadin.

Cu două etape înainte de final, Unirea Valea lui Mihai are un punct în plus în clasament faţă de ocupanta poziţiei secunde, Luceafărul II.


Cupa României la fotbal - faza judeţului Bihor, semifinale:

Tricolorul Alparea - Unirea Valea lui Mihai 6-2 (0-1)

Marcatori: Lascu 46, 59, 61, Ardelean R 56, Suciu 66, Klein 87 (ag) - Pop Paul 30, Crisan 86

Alparea: Balaj - Gherlea, Iova (Bruckental 77), Iancu (Fitero 83), Lascu (Bodea 70), Ardelean, Cl Bot, Suciu, Marinău, Tătar Cr (Galiş 80), Pereţ. Antr. Sorin Cigan.

Valea: Perenyi - Săraz, Jude, Pop P (Crişan 70), Suto (Jude 79), Illes, Mate (kelin 60), Beres, Pap, Nagy, Sandor F.
Abr. L Dansa - Cr. Bologan - C Putyer. Obs. Pantea Cornel

CSO Stei - Luceafarul II Oradea 1-3