Miercuri după amiază sunt programate jocurile primei faze naţionale din noua ediţie a Cupei României la fotbal. În această fază, şi judeţul Bihor are două reprezentante, pe câştigătoarea fazei judeţene, Luceafărul II Oradea, şi CF Bihorul Beiuş, clasată în partea inferioară a Ligii a III-a în ediţia trecută a Campionatului Naţional.

Dacă echipa a doua a clubului patronat de Gavrilă Ghilea, formaţia Luceafărul II Oradea va evolua miercuri, de la ora 17.30, pe teren propriu în compania grupării Gloria CTP Arad, în schimb, echipa beiuşeană a făcut deplasarea în judeţul Satu Mare, pentru confruntarea, cu începere de la aceaşi oră, din compania formaţiei Someşul Oar, câştigătoarea fazei judeţene Satu Mare a competiţiei.

Jocul dintre Luceafărul II şi arădenii de la Gloria este programat la Borş şi va fi arbitrat la centru de Vasile Rodina, din Zalău.

Partida din judeţul Satu Mare, dintre Someşul Oar şi Bihorul Beiuş se va disputa pe stadionul Someşul din Oar şi va fi condusă la centru de arbitrul Călin Sângeorzan din Bistriţa.

În cazul în care după timpul regulamentar de 90 de minute de joc, egalitatea va persista, vor urma două reprize a câte 15 minute de prelungiri, iar dacă şi după 120 de minute de joc se consemnează scor egal, departjrea va fi făcută la loviturile de la 11 metri.

În total, în această primă fază naţională a ediţiei 2011-2012 a Cupei României Timişoreana la fotbal sunt programate 42 de partide, pe teren propriu evoluând echipele mai slab cotate, câştigătoarele celor 42 de serii judeţene. Adversarele acestora sunt echipele din partea inferioară a clasamentului celor 6 serii din Liga a III-a, ediţia 2010-2011.


Programul jocurilor echipelor din Ardeal din turul I al Cupei României:

Luceafărul 2 Oradea vs Gloria Arad
Europa Alba Iulia vs CS Zlatna
Gaz Metan Târgu Mureş vs Voinţa Livezile
FC Curciu vs Vointa 2 Sibiu
FC Zagon vs AFC Odorheiu Secuiesc
Metalul Vlăhiţa vs Gaz Metan II Mediaş
Spicul Ardusat vs Gloria Bistriţa 2
Leii Tritenii de Jos vs Unirea Floreşti
Venus Maierişte vs Unirea Dej
Someşul Oar vs CF Bihorul Beiuş