Echipele bihorene calificate în primul tur preliminar al Cupei României la fotbal şi-au aflat adversarele. Astfel, câştigătoarea fazei judeţului Bihor, echipa Luceafărul II Oradea, va primi pe teren propriu, replica echipei Gloria Arad, componentă a Seriei a V-a din Liga a III-a.

Meciul este programat într-o singură manşă, pe terenul echipei mai slab cotate, Luceafărul II, miercuri, 20 iulie, cu începere de la ora 17.30.

Cealaltă echipă bihoreană din această fază a competiţiei, CF Bihorul Beiuş va juca în judeţul Satu Mare, în compania formaţiei Someşul Oar, câştigătoarea fazei judeţului Satu Mare. Şi această dispută este programată tot miercuri, cu începere de la aceeaşi oră, pe terenul echipei din Oar.

În total, în primul tur al Cupei României la fotbal, vor avea loc 42 de partide, la care vor participa câştigătoarele fazei judeţene, care sunt programate să evolueze pe teren propriu, fiind considerate mai slab cotate, precum şi echipele din Liga a III-a, care au încheiat sezonul trecut în partea inferioară a clasamentului, de la locul IX în jos.

O singură dispută va avea loc marţi, 19 iulie, de la ora 17.30, cea dintre Concordia Chiajna II şi Argeşul Mihăileşti, celelalte 41 de meciuri fiind programate pentru miercuri de la ora 17.30.

În cazul în care, la finele celor 90 de minute de joc, egalitatea va persista, vor urma două reprize a câte 15 minute de prelungiri, iar dacă şi după 120 de minute se va consemna scor egal, atunci departajarea se va face la loviturile de la 11 metri.


Iată programul echipelor din zona Ardeal-Banat din turul I al Cupei României:

CS Vladimirescu 2003 - CFR Timişoara
Armata Aurul Brad - FC Drobeta Turnu Severin
FC Moldoforest Moldova Nouă - CS Termo Dr. Tr. Severin
Recolta Danceu - Triumf Bârca
Millenium Giarmata - Loc vacant
Juventus Pischia - Nova Mama Mia Becicherecul Mic
Luceafărul 2 Oradea - Gloria Arad
Europa Alba Iulia - CS Zlatna
Gaz Metan Târgu Mureş - Voinţa Livezile
FC Curciu - Voinţa 2 Sibiu
FC Zagon - AFC Odorheiu Secuiesc
Metalul Vlăhiţa - Gaz Metan II Mediaş
Spicul Ardusat - Gloria Bistriţa 2
Leii Tritenii de Jos - Unirea Floreşti
Venus Maierişte - Unirea Dej
Someşul Oar - CF Bihorul Beiuş