Formaţia bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea va disputa sâmbătă, pe teren propriu, ultimul joc amical al acestei veri, înaintea începerii campionatului Ligii a II-a.

Echipa antrenată de Florin Fărcaş va primi vizita formaţiei Sănătatea Cluj. Jocul este programat, de la ora 11, la Baza Sportivă Luceafărul de la Sânmartin.

Iniţial, conducătorii echipei Luceafărul au avut o înţelegere cu oficialii clubului Ripensia Timişoara, pentru un joc amical pentru această dată, însă bănăţenii au renunţat la acest joc, tocmai pentru anu suferi vreo înfrângere drastică, care să afecteze moralul echipei.

Până în prezent Luceafărul Oradea a disputat în această vară şase jocuri de verificare, două în cantonamentul din Austria, câştigate cu 3-0 şi 3-1, şi patru după revenirea din cantonament, încheiate cu două victorii (3-2 la Timişoara, cu ASU Poli şi 6-0, acasă, cu Crişul Sântandrei), un rezultat de egalitate (0-0, acasă, cu ACS Poli) şi o înfrângere (2-3 la Mediaş, cu Gaz Mediaş).

Campionatul Ligii a II-a, ediţia 2016-2017, va debuta sâmbătă, 6 august, iar luni, 1 august, se va stabilii programul acestei ediţii.