Dacă FC Bihor şi-a amânat ultimul joc amical din această vară, prevăzut pentru sâmbătă cu UTA, pe motiv că miercurea viitoare jucătorii au deja primul joc oficial din noul sezon, în schimb cealaltă formaţie bihoreană din Liga a II-a, Luceafărul Felix, va susţine, vineri, 24 august, de la ora 10.30, ultima partidă de verificare din această perioadă a pregătirilor.

Echipa patronată de Gavrilă Ghilea (care va întâlni, de altfel, FC Bihor miercuri, în Cupa României) se va duela în ultimul joc test al verii la Sânmartin, cu o echipă arădeană, Naţional Sebiş, componentă a Ligii a III-a.

Într-o altă ordine de idei, FRF ia în calcul amânarea debutului noului sezon din ligile a II-a şi a III-a cu încă cel puţin o săptămână, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă multe echipe. Din liga a II-a sunt vizate în special formaţii din prima serie. Este posibil ca până la urmă eşalonul secund să fie format din două serii a câte 14 echipe.

Până atunci însă, marţi şi miercuri, de la ora 17:30, sunt programate jocurile din turul IV al Cupei României, în cadrul cărora FC Bihor va primi vizita echipei Luceafărul, miercuri la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola".