Cu gândul la un adversar din liga I, Luceafărul II Oradea a abordat cu mult tupeu întâlnirea de la Sântion, contând pentru faza a V-a a Cupei României. De aici şi multitudinea de ocazii avute la poarta celor de la ACU Arad, care, în cele din urmă a rămas intactă. În ciuda jocului bun făcut marţi de orădeni, zeiţa Fortuna a fost de partea oaspeţilor.

Diferenţa dintre cele două echipe, deşi una evoluează în Liga a IV-a, iar cealaltă în liga secundă, s-a făcut abia în ultimul minut de joc. Luftul în postură de ultim apărător al lui Cuc l-a pus pe contraatac pe Lupaşcu şi cursa de 20 de metri a acestuia s-a încheiat cu un şut pe lângă Goia.

Un gol care le permite arădenilor să-şi continue marşul în competiţia KO a fotbalului românesc, dar şi unul care îi face pe aceştia să privească optimişti duelul pe care-l vor avea sâmbătă, în propriul fief, cu FC Bihor.


Luceafărul II - ACU Arad 0-1 (0-0)

A marcat: Lupaşcu '90

Luceafărul II: Goia - Tăut, Indrieş, Cuc, Morar - Grosu, Novak, F. Molnar, Dumiter ('65 G. Bogdan), Ember ('68 Roşu) - Popescu ('65 Ardelean). Antrenor: Florin Farcaş.

ACU Arad: Rusu - Bilia, Aldea, Miculescu ('74 Gligor), Vlad - Uibaru, Roşca, Petrescu, Bala - Băd, Dragoş ('46 Lupaşcu). Antrenor: Costel Bogojel.

Arbitrii: Claudiu Ştefănuţi (Năsăud) - Flavius Damaschin (Timişoara) şi Petrică Cîmpeanu (Cluj)