După ce s-au întâlnit în meci direct, în urmă cu două etape, cele două formaţii ale judeţului Bihor din liga a III-a vor juca vineri, în etapa a XXI-a, pe terenuri diferite. Astfel, dacă orădenii de la Luceafărul, vor primi, la Borş, replica timişenilor de la Millenium Giarmata, în schimb beiuşenii de la CF Bihorul s-au deplasat la Recaş, pentru a întâlni echipa locală ACS.

Pentru ambele echipe victoria e importantă: orădenii trebuie să-şi păstreze diferenţa considerabilă de puncte din fruntea ierarhiei, iar beiuşenii trebuie să părăsească ultima poziţie a clasamentului.

Timişenii de la Millenium Giarmata au venit din timp pentru jocul de vineri, ora 17, cu liderul seriei şi nu se tem de gazde. "Nu mă tem de un arbitraj potrivnic. Depinde cum privim această pauză, noi am făcut jocuri de pregătire. Altfel poţi să ieşi într-adevăr puţin din ritm", a spus Constantin Nedela, preşedintele Giarmatei.

Millenium a disputat două meciuri amicale în pauza sa de două etape. Mai întâi au fost învinşi cu 5-2 la Sânnicolau Mare, apoi cu 3-1 de către ACU, la Arad. "Ne păstrăm golurile pentru mâine!", a mai spus Nedela.

Millenium Giarmata nu va putea conta la Borş pe atacantul sirian Mohamed Zetoun, răcit şi nici pe mijlocaşul Marius Călin, suspendat pentru cumul de "galbene". Timişenii ocupă poziţia a noua în C5 cu 21 de puncte.

De partea cealltă, orădenii sunt optimişti şi nu concep altceva decât victoria, după cum susţine antrenorul Florin Fărcaş.

La rândul ei, CF Bihorul Beiuş a dat semne de revenire etapa trecută, când a obţinut prima victorie din retur şi a făcut acum deplasarea la Recaş cu scopul de a obţine şi primele puncte din deplasare din acet sezon, de primăvară.


Liga a III-a, Seria a V-a, Etapa a XXI-a:

ACS Recaş - Bihorul Beiuş
CSM Şcolar Reşiţa - Unirea Sannicolau Mare
Luceafărul Oradea - Milenium Giarmata
FC Hunedoara - Becicherecu Mic
CFR Simeria - Gloria CTP Arad
Termo Tr. Severin - Autocatania 0-3 (la masa verde)
FC Timişoara II şi Naţional Sebiş stau.


Clasament:

1. Luceafărul Oradea 43
2. FC Hunedoara 31
3. Autocatania Caransebeş 30
4. CFR Simeria 28
5. CS Naţional Sebiş 28
6. ACS Recaş 25
7. FC Timişoara II 25
8. Unirea Sânnicolau Mare 25
9. Millenium Giarmata 21
10. Gloria Arad 19
11. CS Termo Drobeta Turnu Severin 19
12. CSM Şcolar Reşiţa 14
13. Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 11
14. CF Bihorul Beiuş 11