După ce a promovat în această vară în Liga a III-a, formaţia orădeană de fotbal Luceafărul are gânduri mari şi pentru următorul sezon. Astfel, echipa antrenată de Zsolt Muzsnay a efectuat un cantonament în străinătate, la Mallnitz, iar după ce au revenit şi-au început seria jocurilor amicale, miercuri, cu o victorie obţinută pe terenul unei echipe din Liga a II-a.

Astfel, Luceafărul a jucat la Pâncota, în compania echipei locale Şoimii, pe care a învins-o cu scorul de 2-1, după ce la pauză s-a consemnat scor egal, 0-0.

Deşi au avut în faţă un adversar mult mai bine cotat, orădenii au prestat un joc bun şi au şi marcat primii, prin Balla. În minutul 60, arădenii au restabilit egalitatea, prin ex-bihoreanul Pascariu, cel care a înscris cu capul după o lovitură liberă a lui Cuedan.

Golul victoriei formaţiei Luceafărul l-a reuşit însă acelaşi Balla, care a marcat în minutul 70, cu un şut sub transversală, din interiorul careului.

Pe final de joc, orădenii puteau chiar să-şi mărească avantajul, însă Modan şi C. Roşu au irosit ocazii clare.

În prima repriză, antrenorul Zsolt Muzsnay a trimis în teren echipa: Goia – Fl. Drăgan, B. Matei, Bactăr, Floruţ – Balea, Ţegle, G. Ghilea, Zs. Lukacs – C. Roşu, R. Lukacs. În repriza a doua au jucat însă pentru Luceafărul: Goia – Fl. Drăgan (57 Tătar), M. Popa, Ciuciu, Jude – Balea, Ţegle, Floruţ (57 Teşedan), Balla – C. Roşu, Modan.

Pentru Luceafărul Oradea urmează acum primul joc oficial al sezonului, Supercupa judeţului Bihor, meci care este programat sâmbătă de la ora 18, pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea şi în cadrul căruia va întâlni formaţia Bihorul Beiuş.