Mai multe echipe bihorene de fotbal au disputat jocuri amicale în această săptămână. Astfel, liderul Ligii a IV-a, Luceafărul Oradea a întâlnit formația de ligă a II-a din județul Arad, Şoimii Pâncota, echipă pe care chiar a reușit s-o învingă cu scorul de 3-2, într-un joc desfășurat la perenul II al Stadionului Luceafărul Felix de la Sânmartin.

Echipa de pe locul IX din Seria a II-a a Ligii a II-a, Şoimii Pâncota a condus la pauză, printr-un gol marcat de Albert Voinea, în minutul 15, dintr-o lovitură de la 11 metri.

După pauză echipa bihoreană și-a revenit însă și în minutul 63 a egalat, prin Floruț, care a înscris cu un șut de la 30 de metri, la vinclu. Peste numai 4 minute, Luceafărul a trecut în avantaj, după ce Constantin Roșul a înscris după o acțiune personală, cu un lob de la 14 metri. În minutul 79, bihorenii s-au desprins la 3-1, după ce Balea a reluat în poartă, după un șut respins de portar. Scorul final, 3-2 a fost stabilit în prelungirile jocului, când arădenii și-au trecut în cont golul 2.

Antrenorul Zsolt Muzsnay a utilizat pentru Luceafărul în acest joc echipa: Goia - Tătar, Jude (min. 62 Paşca), Ciuciu, Tegzeş - Balea, Sfârlea, Floruţ, Balla - C. Roşu (min. 68 Agiurgioaei), Modan.

În următorul joc amical al echipei orădene Luceafărul, elevii tehnicianului Zsolt Muzsnay vor întâlni vineri, de la ora 12.00, la Paleu, echipa de liga a III-a, FC Zalău.

Într-un alt joc desfășurat miercuri însă, echipele bihorene CSC Sânmartin, din Liga a III-a, şi Crişul Sântandrei, din Liga a IV-a, s-au întâlnit la Sântion, formaţia de Liga a III-a reuşind să se impună cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Gheorghe Popescu, în minutul 65.

La CSC Sânmartin, antrenorul Florin Fărcaș  a utilizat echipa: Verdeş - G. Mangra, Cervinschi, S. Matei, Arsene - Novak - G. Bogdan, Zadori, Olariu, Grosu - Gh. Popescu. După pauză au mai intrat însă: Ghilea - Tocuţ, Cotrău, Cura, Chira - Ov. Ghilea - Pantea, L. Jurca, Zadori, Cr. Copil - Gh. Popescu.

Pentru Crişul Sântandrei au evoluat: Avram - Fitero, R. Matei, Şumălan, Kovesdi, Gavrilaş, Boneta, R. Ştefan, Ungur, Cl. Copil, Tranculov. Antrenorul Ciprian Dianu a mai mizat însă și  pe Morna, Ţap, Nilgesz, Cr. Dărăban, L. Dărăban, Cr. Popa şi Căpuş.