Fotbaliştii de la Luceafărul Oradea şi-au continuat miercuri seria jocurilor amicale, de verificare, din această iarnă. Astfel, elevii antrenorului Dan Dobai au făcut deplasarea în judeţul Arad, la Pecica, unde au întâlnit echipa locală, Progresul, formaţie de ligă a IV-a, în compania căreia au remizat cu scorul de 2-2.

La pauză gazdele au condus cu 2-1, însă primul gol al întâlnirii l-au reuşit bihorenii, prin Sorian. Până la sfârşitul primei reprize, Progresul a reuşit să marcheze de două ori însă şi să întoarcă rezultatul de partea sa. Totuşi, în repriza a doua, echipa bihoreană a mai reuşit să înscrie o dată, pe final, prin Arnăutu, iar partida s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Antrenorul Dan Dobai s-a arătat nemulţumit de rezultat, considerând că a avut numai de pierdut de pe urma acestui joc, în special prin accidentarea mijlocaşului Feier, care se pare va lipsi de pe gazon o bună perioadă de timp. În afară de acesta, s-a mai accidentat Balla, însă şansele lui de recuperare sunt mai mari, estimându-se că se va alătura programului normal al echipei într-o săptămână.

"A fost un meci slab, în care noi am jucat cu jumătate de viteză. Faptul că am întâlnit un adversar de ligă inferioară s-a simţit în atitudinea jucătorilor, care n-au mai avut aceeaşi motivaţie, tocmai de aceea acest meci a devenit mai mult un chin pentru ei. Îmi pare rău că l-am pierdut pe Feier, dar Balla sper să-şi revină într-o săptămână", a declarat, după joc, antrenorul Dan Dobai.

Tehnicianul echipei Luceafărul a început acest joc în formula: Goia - Bactăr, Nogo, Hlinca, Radu Alexandru - Feier, Sorian, Balla - Chiştoie, Arnăutu şi Cigan. Pe parcurs au mai intrat: Pap - M. Popa, Floruţ, Ban şi Soporan.

În ultimul joc amical din această iarnă, Luceafărul Oradea va primi pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 12, replica formaţiei ASU Poli Timişoara.